Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Cel mai bine platite actrite de la Hollywood (top Forbes 2010)

Cel mai bine platite actrite de la Hollywood (top Forbes 2010)

Sandra Bullock este in fruntea listei Forbes a celor mai bine platite actrite de la Hollywood din ultimele 12 luni, depasindu-le pe Reese Witherspoon si Cameron Diaz, informeaza AFP.

Sandra Bullock a incasat 56 de milioane de dolari in perioada iunie 2009 – iunie 2010, aceasta suma reprezentand onorariile ei pentru rolurile din filmele „The Proposal” si „The Blind Side”, film pentru care a fost recompensata si cu un premiu Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol principal.

Actritele Reese Witherspoon si Cameron Diaz au realizat fiecare venituri de 32 de milioane de dolari in ultimul an. Reese Witherspoon nu a mai lansat un film din 2008, de la comedia „De Craciun nu stam acasa!”, dar in iarna lui 2010 va aparea intr-o noua comedie, „How Do You Know?”, unde joaca alaturi de Jack Nicholson, Paul Rudd si Owen Wilson.

Gratie filmelor „Shrek”, unde da voce personajului Fiona, Cameron Diaz a avut un venit constant, insa ea a lansat recent si comedia de actiune „Knight and Day”, unde joaca alaturi de Tom Cruise, si a realizat si filmul „Bad Teacher”, impreuna cu fostul ei iubit, Justin Timberlake.

Pe locul al patrulea in topul realizat de revista Forbes s-a clasat Jennifer Aniston, cu venituri de 27 de milioane de dolari, iar Sarah Jessica Parker ocupa pozitia a cincea, cu venituri de 25 de milioane de dolari.

Locurile urmatoare au revenit, in ordine, actritelor Julia Roberts si Angelina Jolie – fiecare cu cate 20 de milioane de dolari – Drew Barrymore (15 milioane de dolari), Meryl Streep (13 milioane de dolari) si Kristen Stewart (12 milioane de dolari).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus