Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Cele mai bune seriale pentru femei

Cele mai bune seriale pentru femei

Seara în pat, după o zi grea de muncă, ce poate fi mai delicios decât prăjitura ta preferată, un pahar de vin roşu şi serialul tău favorit? Dacă ai nevoie de nişte recomandări, avem pentru tine cele mai frumoase, comice, romantice şi pline de suspans seriale pentru femeile din întreaga lume.

1. Friends – Când prietena din liceu a Monicăi, Rachel, intră din nou în viaţa acesteia, se declanşează o serie de evenimente foarte amuzante în care sunt implicaţi fratele Monicăi, Ross, fosta colegă de apartament, Phoebe şi vecinii lor, Chandler şi Joey.

2. Sex and the City – Descrie aventurile a patru femei din New York în timp ce ele îşi descriu viaţa personală şi trăiesc cu pasiune diferite relaţii amoroase în America anilor 90.

3. Gilmore Girls – Este o poveste superbă care pictează relaţia dintre o mamă singură de 30 de ani şi fiica ei super-inteligentă şi despre problemele de zi cu zi şi relaţiile părinte-copil.

4. Gossip Girl – Un serial plin de adolescenţi frumoşi, Gossip Girl ne arată povestea superbei Blair Waldorf, o tânără ce duce o viaţă de lux în Manhattan. Ea este invidiată de prietenii ei şi este adversara multor alte fete înstărite. Viaţa ei ideală este pe cale de a se nărui atunci când fosta ei prietenă bună ajunge să se înscrie la şcoala privată a lui Blair.

5. How I Met Your Mother – Ted, un bărbat în floarea vârstei, pasionat de arhitectură şi cu speranţa unei vieţi pline de fericire, caută să o găsească pe femeia vieţii lui pentru a-i oferi toată iubirea de care dispune. Călătoria lui printr-o sumedenie de relaţii şi întâmplări amuzante este cu atât mai interesantă cu cât prietenii lui, Barney, Robin, Lily şi Marshall sunt mereu alături de el pentru a-i oferi sprijin în căutarea lui.

6. Vampire Diaries – Damon şi Stefan Salvadore, doi fraţi vampiri, mereu adolescenţi, îşi trăiesc viaţa normală specifică vampirilor, fiind mereu însetaţi de sânge şi mutându-se mereu într-o locaţie nouă înainte ca secretul lor să fie dezvăluit.  Stefan este nobil şi se abţine de la consumul de sânge pentru a nu răni pe nimeni şi încearcă să îl ţină şi pe fratele lui Damon sub control. Stefan se îndrăgosteşte de Elena, o elevă a cărei cea bună prietenă este vrăjitoare.

7. Grey’s Anatomy – Este o dramă ce are loc în spitalul Grey Sloan Memorial din Seattle. Serialul acoperă povestea unor interni şi rezidenţi ai acestui spital care încearcă să creeze un echilibru între viaţa lor personală şi cerinţele unei pregătiri medicale.  Personajul principal este Meredith Grey, căsătorită cu un neurochirurg din spital. Serialul urmăreşte viaţa ei profesională ca doctor al departamentului de chirugie, dar şi relaţiile cu soţul şi cea mai bună prietenă, precum şi cele cu ceilalţi doctori şi echipa spitalului.

8. Desperate Housewives – Viaţa normală din suburbii a unor casnice simpatice ia o întorsătură negativă atunci când o prietenă apropiată se sinucide în circumstanţe misterioase. Pe măsură ce fiecare din ele încearcă să îşi pună propria viaţă în ordine, fiecare an aduce un nou mister şi întâmplări cel puţin ciudate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus