Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Cele mai citite articole in 2013 pe femeia.ro

Cele mai citite articole in 2013 pe femeia.ro

Vine perioada de bilant. Intr-un fel sau in altul toti tragem linie si adunam. Bilantul la sfarist de an este o evaluare, o planificare si, in egala masura o lista cu prioritati pentru anul care sta sa vina. Acesta este si rostul acestui top 10 cele mai citite articole in 2013 pe newsite.femeia.ro.

Pe locul 10 in topul celor mai citite articole pe newsite.femeia.ro este o pledoarie pentru ghimbir: "Ce beneficii iti aduce ghimbirul". Ghimbirul, radacina noduroasa, usor picanta, cu miros de lamaie este plina de beneficii pentru sanatate, iar subiectul a fost unul de interes.

Grasimea abdominala nu este doar inestetica, ci si foarte periculoasa pentru sanatate, pentru ca este un factor agravant pentru suferintele cardiovasculare si una din cauzele care duc la declansarea diabetului. Asa se explica de ce in top 10 cele mai citite articole, cele cateva trucuri din materialul "Cum scapi de grasimea abdominala" a ocupat locul 9.

Dietele sunt printre cele mai citite subiecte, iar dieta de 14 zile, una dintre cele mai simple si mai eficiente dieta a  prins locul 8 in topul nostru.

Dieta cu lamaie este si ea in top 10 cele mai citite articole. Dieta cu lamaie – minus 4-5 kg in 14 zile pare sa fie una dintre cele mai buna solutii pentru scaderea in greutate.

Pe locul 6 in top 10 cele mai citite articole este colectia noastra de genti si lectia practica pentru femei: "6 genti de care orice femeie are nevoie".

Pe locul 5 este tot un articol din sectiunea moda (ceea ce nu mira pe nimeni, nu-i asa).Fusta rosie este in mod cert printre preferate, iar cele trei moduri in care porti o fusta rosie o sursa de inspirate.

Pe locul 4 in top 10 newsite.femeia.ro se afla zodiacul aztec si abordarea ceva mai ciudata a acestuia, dar atat de realista si bine documentata.

Pe locul 3 in topul celor mai citite articole se afla lista celor 20 de lucruri mici care iti schimba viata si foarte mica diferenta cateva alte articole din sectiunea sex pe care te lasa sa le descoperi singura accesand rubrica.

Pe locul 2 se afla la egalitate articolele "Alimentul potrivit la momentul potrivit" si "12 moduri de a te simti sexy", ceea ce este o dovada femeile puternice si pragmatice se simt bine in ppielea lor si stiu sa profite din plin de viata.

Pe primul lor in top 10 cele mai citite articole ale anului 2013 pe newsite.femeia.ro se afla articolul "7 lucruri pe care fiecare femeie ar trebui sa le faca", o dovada in plus ca femeile din ziua de azi stiu vor, stiu ce le trebuie si stiu sa se bucure de ceea ce au.

Se termina un an, vine altul. Sa tragem line, sa zambim si sa mergem curajoase, puternice si frumoase mai departe.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus