Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Cele mai populare subiecte pe Facebook in 2010

Cele mai populare subiecte pe Facebook in 2010

Facebook a dezvaluit lista celor mai populare subiecte ale anului 2010. Potrivit statusurilor celor aproximativ 500 de milioane de utilizatori ai retelei de socializare, termenul „HMU” („hit me up”) a fost cel mai discutat de catre abonatii platformei in 2010, informeaza Brand Republic.

Studiul Facebook Memeology, realizat la nivel global, a analizat cei mai populari termeni din statusurile utilizatorilor retelei de socializare in 2010 comparativ cu anul trecut. Astfel, „HMU” – un termen prin care „generatia digitala” isi da intalnire – a devansat Cupa Mondiala de Fotbal in termeni de popularitate printre utilizatorii Facebook. Potrivit reprezentantilor Facebook, HMU este un termen folosit de internauti inca din 2009, dar in 2010 popularitatea lui a crescut cu circa 75% in fiecare luna, ajungand sa aiba 80.000 de mentionari pe zi.

Totusi, dezastrele naturale si victoriile importante ale unor oameni au fost si ele prezente in mintea utilizatorilor de Facebook anul acesta. Cele mai populare zece subiecte discutate de abonatii Facebook au fost, in ordine: HMU, Cupa Mondiala, filmele, iPad si iPhone4, Haiti, Justin Bieber, jocuri pe Facebook, mineri, avioane si 2011.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus