Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Chef-ul rezident al Epoque Hotel gateste pe Titanic

Chef-ul rezident al Epoque Hotel gateste pe Titanic


In seara zilei de 29 august, Arnaud Dunand, Executive Chef la Epoque Hotel, este invitatul de onoare al restaurantului The Harbour, unde ii va intampina pe oaspeti, intr-o atmosfera de inceput de secol XIX, cu un meniu demn de stralucitorul vas Titanic.

Momentul culinar deosebit face parte din seria de evenimente dedicate gastronomiei internationale, initiate de restaurantul The Harbour in aprilie. Popasul culinar de pe 29 august va fi facut in bucataria franceza, din care, acum fix 100 de ani, a fost creat meniul de pe Titanic.

De aceasta data, invitatia nu este pentru o cina frantuzeasca tipica, ci pentru un moment cu totul special, dedicat retetelor celebrului Chef al perioadei victoriene, Auguste Escoffier. Considerat cel mai influent Chef francez, cunoscut lumii culinare datorita clasicelor carti de bucate “Le Guide Culinaire” si “Ma Cuisine”, Escoffier este si parintele bucatariei secolului XX.

Executive Chef-ul de la Epoque Hotel va recrea, intr-o maniera personala, cateva preparate frantuzesti – realizate dupa retetele lui Escoffier – din cina servita pasagerilor de la clasa I de pe Titanic. Preparatele vor fi insotite de o degustare a doua vinuri frantuzesti de la Alma Tim Distribution.

Noteaza-ti in calendar ziua de miercuri 29 august, de la ora 20:00 si rezerva-ti un loc la seara dedicata bucatariei franceze, intr-o atmosfera inspirata din voiajul celebrului vas de croaziera al companiei White Star Line, R.M.S. Titanic.

  • Rezervari la: 021- 319 72 57; 0724 388 686 sau pe www.harbour.ro.
     


Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus