Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Cheryl Cole lanseaza albumul Messy Little Raindrops

Cheryl Cole lanseaza albumul Messy Little Raindrops

video_youtube

Cheryl Cole a inceput sa lucreze la albumul „Messy Little Raindrops” la o zi dupa prestatia ei de la BRIT Awards din februarie 2010, cand artista a plecat acasa cu premiul pentru Cel Mai Bun Single, acordat piesei „Fight For This Love”.

Primul cantec inregistrat a fost si primul single de pe noul album, „Promise This”. Piesa este deja foarte apreciata de fani si se bucura de succes in topurile din Marea Britanie. Noul album al lui Cheryl Cole combina muzica pop cu R&B si dance si include colaborari speciale cu Dizzee Rascal, la piesa „Everybody, Everyone”, si Travie McCoy, la „Yeah Yeah”.

In 2009, Cheryl Cole a devenit unul dintre cele mai de succes staruri pop. Albumul ei, „3 Words”, a urcat pe prima pozitie a clasamentelor si a castigat trei discuri de platina in Marea Britanie. Primul single, „Fight For This Love”, a devenit piesa cu cea mai rapida vanzare in 2010 si a ajuns no. 1, iar „3 Words” si „Parachute” au intrat si ele in top 5 in Marea Britanie. In Romania, piesa „Parachute” a ocupat primul loc in topul celor mai difuzate piese, timp de sase saptamani consecutiv.

In primavara lui 2010, Cheryl Cole s-a alaturat trupei Black Eyed Peas ca invitat special in turneul lor european. Pe langa toate acestea, cantareata a fost ocupata cu cel de-al treilea sezon al show-ul X Factor, unde este mebru al juriului.

In plan personal insa, lucrurile nu au stat prea bine pentry Cheryl anul acesta, ea divortand de sotul ei, fotbalistul Ashley Cole, in urma acuzatiilor de infidelitate care i s-au adus acestuia. Iar dupa o calatorie intreprinsa in Tanzania, Cheryl s-a imbolnavit de malarie, fiind la un pas de moarte.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus