Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Christina Hendricks – cea mai frumoasa femeie din SUA

Christina Hendricks – cea mai frumoasa femeie din SUA

Sa fie acesta sfarsitul dominatiei siluetelor silfide si revenirea la formele voluptoase ca etalon al frumusetii feminine? Christina Hendricks, actrita din serialul „Mad Men”, a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din America, in urma unui sondaj al revistei Esquire. Si, se stie, Christina Hendricks e recunoscuta pentru formele ei voluptoase – piept generos, solduri planturoase – spre deosebire de subtirica Megan Fox, desemnata cea mai frumoasa femeie in anul 2009.

Desi Esquire este o revista pentru barbati, sondajul a fost realizat pe un esantion de peste 10.000 de femei, iar Christina Hendricks a obtinut 30% din voturi, mai mult decat supermodelul Adriana Lima (17%) si actrita Megan Fox (14%). Intrebarile sondajului Esquire au acoperit diferite domenii, de la politica pana la sexualitate. La intrebarea „Daca ai fi lesbiana, cu cine ai vrea sa te culci?”, 31% dintre femei au ales-o pe actrita/ cantareata Zooey Deschanel, abia apoi pe Megan Fox.

In articolul din revista Esquire, Christina Hendricks vorbeste despre modul in care barbatii ar trebui sa se poarte cu femeile. In opinia actritei, barbatii ar trebui sa-si largeasca vocabularul atunci cand vine vorba de complimente, dar si sa aiba in vedere ca femeile retin orice remarca pe care un barbat o face despre corpul lor. Christina Hendricks a mai declarat pentru Esquire ca ii place scotch-ul, dar ca detesta site-ul de socializare Facebook, pe care il considera o invadare a intimitatii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus