Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Clanul lupilor

Clanul lupilor

In urma anihilarii clanului Cainilor Cenusii, a ramas un singur supravietuitor. Un om ambitionat de suferinta pierderii familiei sale, care devine acum un luptator de temut, autoproclamat Wolfhound.

Hotarat sa-si faca dreptate cu orice pret, Wolfhound se aventureza intr-o calatorie mitica, in urma careia spera sa-i elimine pe toti cei care i-au asasinat clanul.

Ajuns la castelul inamicului sau, el reuseste sa-l ucida cu usurinta pe Cannibal si elibereaza doi prizonieri, in care va descoperi niste camarazi de incredere: inteleptul Tilorn si sclava Niilit.

In drumul lor, cei trei strabat orasul Galirad, unde Wolfhound primeste dificila misiune de a fi protectorul printesei Elen, tanara aflata acum in mare pericol, dupa ce a fost promisa in casatorie razboinicului Vinitar.

Odata cu acceptarea noii sale misiuni, Wolfhound se trezeste prins intr-o serie de evenimente misterioase, care vor sfarsi prin a-i dezvalui adevaratul scop al calatoriei sale.

  • Cu un buget de 20 de milioane de dolari, „Clanul Lupilor” („Wolfhound”) este filmul cu cea mai mare investitie din istoria cinematografica ruseasca, o pelicula catalogata de critici drept replica ruseasca a filmului „Lord Of The Rings”.
  • Filmul este o productie fantastica, prima de o asemenea amploare realizata in fosta Uniune Sovietica, avand la baza cartea cu acelasi nume scrisa de Mariya Semyonova.
  • Efectele speciale din film, de la machiaj, tatuaje, garderoba si pana la animalele care apar in ajutorul eroilor, creeaza alaturi de o scenografie impresionanta, o combinatie vizuala unica care completeaza tabloul cinematografic al productiei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus