Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Concert Iron Maiden la Bucuresti

Concert Iron Maiden la Bucuresti

Dupa anuntarea show-urilor lui Lenny KRAVITZ si Kylie MINOGUE, Emag!c Entertainment a mai adugat un concert de top in agenda verii: trupa rock Iron Maiden. Show-ul face parte din turneul „Somewhere Back in Time” si va avea loc pe data de 14 august, la Stadionul Cotroceni (Progresul). Turneul se va concentra asupra albumelor lansate de Iron Maiden in anii ’80 si va beneficia de legendara scena egipteana folosita in turneul „Powerslave Tour”.

Considerata una dintre trupele de top ale heavy metal-ului, Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei 14 albume, vandute in aproximativ 70 de milioane de exemplare. In februarie 2008, trupa va lansa si un dublu DVD, „Live After Death”, care cuprinde imagini filmate in martie 1985, in timpul celor patru concerte sold-out din cadrul turneului „Powerslave”.

Pentru a oferi fanilor din Romania sansa de a fi cat mai aproape de idolii lor, fan clubul Iron Maiden organizeaza un concurs in urma caruia vor fi alesi 60 de castigatori. Acestia, insotiti de cate un prieten, vor putea intra primii in incinta stadionului si vor acces chiar in fata scenei. Pentru mai multe detalii, acceseaza www.ironmaiden.com.

  • Organizator eveniment: Emag!c Entertainment
  • Biletele au fost puse in vanzare pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.
  • Preturi bilete: 50, 75, 130, 180, 240 lei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus