Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Concert Jean Michel Jarre la Sala Polivalenta

Concert Jean Michel Jarre la Sala Polivalenta

Dupa show-ul sold out sustinut la Bucuresti in 2008 (cind biletele s-au epuizat cu o luna inainte de eveniment) , Jean Michel Jarre revine in Romania in cadrul primului sau turneu mondial in care publicul poate lua direct parte la universul sau singular. Concertul „All In One Show” va avea loc pe 3 iunie 2010, la ora 20, la Sala Polivalenta.

Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog cu tehnologia digitala de ultima ora, a designului spectaculos de lasere si a coregrafiei speciale a luminilor, Jean Michel Jarre a imaginat un show ce concentreaza talentul sau extraordinar de a crea evenimente unice. O experienta senzoriala completa care invita publicul sa retraiasca pe viu emotia unor piese ca Oxygene, Revolution, Chronologie, Magnetic Fields, Equinoxe sau Rendez-Vous.

Echipa de productie a lui Jarre se deplaseaza cu 3 autocare nightliner si 4 camioane de echipament. Pe langa nenumaratele sintetizatoare analog unice si binecunoscuta orga-laser, pe scena se vor amplasa 5 proiectoare de inalta rezolutie si un ecran de proiectie imens, cu o deschidere de 30 metri si inaltime de 8 metri. In acelasi timp, se impune delimitarea in sala a unor zone de protectie pentru complicata instalatie de lasere, pirotehnie si alte efecte speciale.

Jean Michel Jarre este pionierul muzicii electronice si un artist inovator care a incantat si emotionat milioane de oameni, doborand mai multe recorduri mondiale cu spectacolele de tip gigant in locuri iconice din intreaga lume.

  • Concertul Jean Michel Jarre de la Sala Polivalenta este produs de Fundatia Phoenix, iar biletele se gasesc online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si in magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas, precum si la Sala Palatului.
  • Pretul acestora este de 100, 200, 300, 500 si categoria VIP – 700 lei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus