Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Concert Shakira – Bucuresti, 7 mai 2011

Concert Shakira – Bucuresti, 7 mai 2011

video_youtube

Dupa concertul sustinut in 2006 la Timisoara, in fata a peste 20.000 de spectatori, Shakira concerteaza din nou in Romania, de aceasta data in Bucuresti, in Piata Constitutiei, pe 7 mai 2011. „Shakira este unul dintre artistii pentru care am primit multe rugaminti din partea publicului pentru a organiza un nou concert in Romania”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Timbrul vocal si miscarile de dans senzuale, devenite reprezentative pentru cantareata columbiana, i-au adus Shakirei o pozitie de top in randul celor mai apreciate nume din industria muzicala internationala, dar si a celor mai senzuale artiste. Dupa succesul piesei „Whenever, Wherever„, din 2001, Shakira a stabilit record dupa record, cu hituri precum „Underneath Your Clothes„, „Que Me Quedes Tu„, „She Wolf„, „La Tortura” (cu Alejandro Sanz) si „Beautiful Liar” (cu Beyonce).

Mai mult decat atat, Shakira este singurul artist care are patru single-uri in clasamentul celor mai bine vandute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numara si „Hips Don’t Lie„, cel mai bine vandut single al secolului XXI, care a ocupat pozitia intai in topurile muzicale din 55 de tari.

Cel mai recent material discografic al Shakirei, „Sale el Sol„, lansat in octombrie 2010, a debutat pe prima pozitie in Billboard Top Latin Albums, si pe locul 7 in Billboard 200, unde a ramas timp de 12 saptamani, iar single-ul „Loca” a s-a clasat pe primul loc in topurile din America Latina si Europa.

  • Biletele se pun in vanzare din data de 25 februarie, pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta din tara.
  • Categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: golden vip (cu loc pe scaun) – 380 de lei, tribuna vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei si gazon B – 120 de lei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus