Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Concert Zucchero pe 21 iunie, la Bucuresti

Concert Zucchero pe 21 iunie, la Bucuresti

video_youtube

Zucchero, unul dintre cel mai bine vanduti artisti din Italia, revine in Romania pentru a patra oara. Concertul va avea loc la Bucuresti, la Arenele Romane, pe 21 iunie 2011 si face parte din Zucchero Chocabeck World Tour 2011. „Chocabeck” este numele noului album Zucchero, lansat la sfarsitul anului 2010. Pentru unele dintre piesele acestui album, cantaretul italian a colaborat cu Bono, liderul formatiei U2.

Biletele pentru acest concert se gasesc exclusiv in reteaua www.biletoo.ro, la casieria Salii Palatului din Bucuresti, Librariile Adevarul din tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea si la statia de metrou Unirii 1.

Preturile biletelor sunt de 100 de lei, 150, 200 si 250 de lei, in functie de pozitia fata de scena.

  • Zucchero, pe numele sau adevarat, Adelmo Fornaciari, s-a nascut pe 25 septembrie 1955.
  • Si-a inceput cariera in 1970, a vandut peste 40 de milioane de CD-uri in intreaga lume si a castigat si multe premii, printre care doua World Music Awards si o nominalizare la Grammy.
  • Cel mai de succes hit al lui este „Senza Una Donna”.
  • A impartit scena cu artisti, precum Sting, Elton John, Bono, Luciano Pavarotti, Carlos Santana, Andrea Bocelli, Eric Clapton, Joe Cocker, Sheryl Crow.

Sursa: www.mediafax.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus