Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Concertul Youssou N’Dour – reprogramat pentru noiembrie 2010

Concertul Youssou N’Dour – reprogramat pentru noiembrie 2010

Din cauza unor modificari recent aparute in programul concertelor sale din Europa Centrala si de Est, cantaretul Youssou N’Dour nu va mai putea ajunge vara aceasta in Romania. Concertul de la Bucuresti urmeaza a fi reprogramat pentru luna noiembrie 2010, la o data care va fi comunicata ulterior. Biletele achizitionate pentru data de 30 iulie 2010 isi vor pastra valabilitatea si pentru noul spectacol.

Youssou N’Dour a fost nevoit sa-si anuleze concertele confirmate vara aceasta in Romania, Croatia si Serbia, itinerariul turneului fiind afectat de neconcretizarea tuturor spectacolelor aflate in negocieri pentru jumatatea estica a Europei. In prezent, organizatorii evenimentelor afectate se afla in discutii cu managementul artistului pentru reprogramarea acestora in luna noiembrie a acestui an.

  • In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la data reprogramarii, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand cu data de 14 iunie 2010.
  • Rambursarea se va putea face doar pentru biletele intacte si valide, intr-un interval de 10 saptamani de la aceasta data.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus