Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > Conferinta Dan Puric despre "Martiri" la Ateneul Roman

Conferinta Dan Puric despre "Martiri" la Ateneul Roman

Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile, cunoscut actor si regizor, autor al volumelor „Cine suntem”, „Omul frumos” si a unui DVD-box care cuprinde conferintele din 2009 de la Ateneul Roman, va prezenta din nou in fata bucurestenilor o serie de evenimente.

Primul dintre ele, intitulat conferinta despre „Martiri”, va avea loc sambata, 19 martie 2011, la Ateneul Roman, cu incepere de la orele 19:00. Conferinta despre „Martiri”, continua seria evenimentelor pe care Dan Puric le prezinta la Ateneul Roman, in organizarea Fundatiei Art Production.

„Constiinta martirica este profund salvatoare. Ne salveaza de la inecul istoric. Ea este un paradox izbavitor ce anuleaza in chip firesc instinctul de conservare atunci cand este vorba de apararea chipului lui Dumnezeu. Iese astfel in mod nebanuit din lantul cauzal al naturii aducandu-ne o natura superioara. Contrazice flagrant ratiunea omeneasca, ascultand de o alta ratiune, de cea a lui Dumnezeu.” [Dan Puric]

  • Biletele se gasesc la Ateneul Roman (tel. 021/315.68.75) si prin reteaua Eventim la: Sala Palatului (tel. 021/315.73.72), magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns