Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Corp bazar – spectacol de dans contemporan

Corp bazar – spectacol de dans contemporan

Mi-am asezat in fata salii de spectacol toate inhibitiile si-am intrat. 3 fete frumoase precum soarele mi-au dansat in fata, timp de 40 de minute, toate sentimentele pe care le tineam ascunse bine in cosul pieptului. Altfel nu as putea sa va descriu felul in care am rasuflat agitata si usurata in acelasi timp.

Am simtit in talpi nevoia sa ma ridic si sa le iau in brate si sa le spun ca sunt minunate si m-am oprit pentru ca nu era despre mine, era despre toata lumea. Camera vibra sub picioarele lor goale si va spun sincer: totul a fost magic. Am experimentat “altceva-ul” si era exact ceea ce-mi doream.

Prietena mea incerca sa desluseasca ideea spectacolului si intreband o domnisoara, care practica la randul ei dans contemporan, a fost asigurata ca cele trei fete au dansat pentru fiecare in parte si pentru toti la un loc. Te puteai regasi in dansul lor feminim si agitat fara nicio urma de retinere.

Am incentat sa critic felul in care unele lucruri imi erau incomode, cum ar fi scaunul pe care stateam si felul in care uneori imi intindeam gatul pe dupa domnita din fata mea, doar doar sa nu pierd vreun pas de dans. M-am bucurat de ceea ce am vazut si mi-ar placea sa ma pot bucura de astfel de descoperiri zilnic.

Spectacolul Corp bazar te ajuta sa te uiti in oglinda si sa te unduiesti fara nicio rusine. Iti "povesteste" cat de frumos poate fi sa locuiesti intr-un corp mic si plapand si cat de multe poate exprima trupului tau printr-un singur dans. Viata, iubire, natura, tristete, melancolie, fericire, extaz si de ce nu moarte. Vreau sa cred ca aceasta forma de arta te poate descatusi de inhibitii si de frica de a nu fi prieten cu tine, cu propriul tau corp si cu propriile tale miscari, oricat de bizare ar putea arata pentru ceilalti. O forma de incredere si de curaj, o adiere de tinerete si de vigoare, asta transmite dansul contemporan.
Cele trei fete (Kovacs Timea, Catrinel Catana, Andreea Belu) mi-au dansat despartirile si iubirile in doar 40 de minute si le multumesc pentru asta.
  • Informatii despre urmatoarele spectacole: AICI!
  • Spectacolele se tin aici: Cartierul de Dans, bulevardul Magheru, Nr. 27, Etajul II, Studio UNESCO.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus