Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Cosmopolitan – Best of relatii si sex

Cosmopolitan – Best of relatii si sex

In 1965, Helen Gurley Brown inventa Cosmopolitan ca „biblie” a femeii puternice, libera pe destinul ei. Aceasta libertate presupunea, printre altele, si experimentarea placerii trupesti fara teama de a fi blamata de societate. Erau primele manifestari puternice ale revolutiei sexuale din anii ’60.

34 de ani mai tarziu apare Cosmopolitan in editie romaneasca. Prima revista care a indraznit sa vorbeasca despre sex, despre problemele care apar intr-o relatie si, cel mai important, despre solutiile lor.

Cartea se gaseste la toate chioscurile de ziare, la pretul de 14,99 lei.

La 9 ani de la lansare, se formeaza o noua generatie de „Cosmo girls”. In special pentru ele, a fost realizata cartea „COSMO – Best of relatii & sex”, o selectie dintre cele mai interesante articole despre relatii si sex publicate in revista de-a lungul timpului.

Cartea are 2 parti:

  • Ghidul Cosmo pentru sex incendiar – de la „Scheme pasionale din Kama Sutra”, „Alege pozitia in functie de forma (a penisului, desigur!)” pana la „Legendele orgasmului” si „Ce-si doresc barbatii la 25,35, 45 de ani”
  • Ghidul Cosmo pentru o relatie perfecta – de la „75 de dovezi de dragoste”, „Inveseleste-ti viata de cuplu” pana la „Cum sa nu te mariti (decat daca vrei)” si „Secretele unui organizator de nunti”.

Comments

comments

Lasă un răspuns