Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Craciun cu scantei

Craciun cu scantei

Plot

Pentru Steve (Matthew Broderick), din Cloverdale, Massachusetts, Craciunul este cel mai minunat moment al anului. Tine atat de mult la respectarea traditiei, incat sotia Kelly (Kristin Davis) si copii lui abia il mai suporta.

Steve planifica sarbatorile de iarna in cele mai mici amanunte – fotografia de familie pentru felicitarea traditionala de Craciun, colindarea vecinilor, impodobirea bradului. Ba mai mult, dirijeaza cu mandrie organizarea festivitatii anuale de Craciun a orasului.

Lucrurile se complica insa odata cu aparitia unui nou vecin in cartier, Buddy (Danny De Vito), care este hotarat sa-l intreaca pe Steve in pregatirea Craciunului. El vrea ca decoratiile luminoase ale casei lui sa fie vizibile din spatiu. Intre cei doi vecini se declanseaza un razboi care-i va impinge la cele mai nesabuite fapte.

Buddy nu se opreste insa la decoratiile luminoase si isi instaleaza in fata casei o iesle, cu magari, vaci, oi si chiar o camila. Steve isi iese din minti, mai ales ca sotia i se imprieteneste cu cea a lui Buddy, iar copiii lui par incantati de noii vecini. Rivalitatea dintre Steve si Buddy risca sa strice Craciunul tuturor.

Din culise

  • Matthew Broderick, interpretul sotului lui Kelly – Kristin Davis in film – este in viata reala sotul lui Sarah Jessica Parker, prietena si colega de platou din „Totul despre sex” a lui Kristin.
  • Filmarile au avut loc in Vancouver, intr-o imensa zona verde marginita de case. Problema era ca mai mult de jumatate din actiunea filmului se petrece dupa apusul soarelui, or, in Vancouver, acesta dureaza doar 6 ore. Astfel ca realizatorii au apelat la serviciile unei companii specializate in constructia de structuri temporare pentru tabere militare, care a construit pentru filmari un imens cort montat pe piloni de otel.
  • O alta problema cu care s-au confruntat realizatorii si actorii a fost filmarea insasi, deoarece in perioada filmarilor in Vancouver era vara. „Trebuia să avem grija sa nu ne bronzam. In plus, a trebuit sa suportam zapada artificiala care ne intra in gura la fiecare replica pe care o rosteam!” povesteate razand Kristin Davis.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus