Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Crime online

Crime online

Jennifer Marsh (Diane Lane), agent special FBI, munceste din greu pentru a mentine un echilibru fragil intre viata ei personala, de mama singura, si slujba ca ofiter de politie.

In fiecare noapte, in biroul ei din Portland, Marsh navigheaza pe internet impreuna cu partenerul ei, Griffin Dowd (Colin Hanks), luand urma fraudelor cu carti de credit sau a obsedatilor sexual. La un moment dat, cei doi descopera un site infiorator, killwithme.com.

Creatorul site-ului a postat online imaginea unei pisici rastignite pe o cursa de soareci si ii indeamna pe vizitatori sa raspandeasca zvonul in timp ce animalul moare lent, in fata camerei de filmat. Dupa o cautare asidua pe internet, agentii FBI dezvaluie o retea de servere si de utilizatori care fac imposibila localizarea site-ului, dar dezvaluie si faptul ca ucigasul momeste agentii cu indicii care indica Portland-ul.

Urmatorea miscare a asasinului este sa puna in locul pisicii un localnic. Odata cu aceasta substituire, apare o situatie si mai infricosatoare: cu cat site-ul e vizitat de mai multa lume, cu atat victima va muri mai repede. Incapabili sa-i opreasca pe vizitatori sa acceseze site-ul, agentii sunt nevoiti sa urmareasca ingroziti cum numarul vizitelor ajunge la cifra fatala.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus