Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Crimson Peak, un horror plin de romantism

Crimson Peak, un horror plin de romantism

crimson peak

Dacă ai chef de un film bun, plin de suspans, condimentat cu momente terifiante, dar și cu unele care mustesc de romantism rupt din alte epoci, ia-ți iubitul de mânuță și mergeți să vedeți Crimson Peak, cea mai recentă producție hollywoodiană în regia lui Guillermo del Toro.

Filmul e cu fantome – dar fantomele nu arată cum ne-am obișnuit, ca un cearșaf găurit și umblător, ci sunt cu adevărat înspăimântătoare, grație efectelor speciale de care această peliculă nu duce lipsă. Noroc că săracele duhuri bântuitoare nu vor răul nimănui, doar să se facă văzute și auzite pentru a-și spune povestea. Poveste pe care v-o dezvălui doar pe foarte scurt, să nu stric farmecul vizionării: când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie, stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak.

Ce ar mai fi de spus? Nu uita de popcorn! Îl vei devora în mod compulsiv în momentele tensionate ale filmului, dar și în cele extrem de diafane, romantice, pe care acest thriller gotic le pune într-o lumină vintage, plină de mister. Și voiam să mai subliniez ceva – costumele de epocă sunt superbe!

Iată și câteva minunate imagini din film:

Text: Alina Grozea

Foto: PR (RoImage)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus