Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Cu iubirea la psihiatru

Cu iubirea la psihiatru

Filmul este o comedie usurica si amuzanta, care pune pe tapet tribulatiile la care este supusa o pereche de indragostiti cat se poate de incompatibili.

Uma Thurman intrepreteaza o femeie de 37 de ani aflata in plin proces de recuperare, dupa un divort dureros. Exact in aceasta perioada il intalneste pe David (Brian Greenberg), un tanar pictor de 23 de ani, si lucrurile par sa ia o intorsatura fericita.

Rafi stie ca diferenta de varsta poate fi o problema. Ceea ce nu stie insa este ca trebuie sa-si imparta iubitul cu Lisa Metzger (Meryl Streep), psihiatrul sau si mama lui David, o femeie foarte atasata de valorile consevatoare.

Dincolo de aceste doua bariere, David si Rafi trebuie sa se mai confrunte si cu problemele generate de provenienta lor din medii complet diferite. Si totusi, la inceput, povestea care infloreste intre cei doi pare a-i transforma in cuplul ideal. Fiecare are grija de nevoile celuilalt.

Lui David ii plac provocarile, dar isi doreste o relatie serioasa. De aceea, el face eforturi de maturizare pentru a patrunde in lumea adultilor. De partea cealalta, Rafi este inca sub influenta divortului recent si priveste circumspect o noua relatie. Cu atat mai mult cu cat este in preajma unui june jovial fata de care simte o atractie periculoasa. Oare va reusi iubirea lor sa treaca peste toate aceste ostacole?

DIN CULISE

  • Initial Sandra Bullock a fost distribuita pentru rolul Rafi. Bullock i-a cerut insa regizorului-scenograf Ben Younger sa modifice substantial scenariul, iar cand acesta a refuzat, ea a renuntat la rol. Uma Thurman a inlocuit-o pe Sandra cu numai 2 saptamani inainte de inceperea filmarilor. Desi are deja 35 de ani si cateva riduri vizibile, Uma arata inca tulburator pe ecran.

Comments

comments

Leave a Reply