Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Cum isi mentine silueta Heidi Klum

Cum isi mentine silueta Heidi Klum

Heidi Klum are o silueta de invidiat, iar Andrea Orbeck, antrenoarea personala a lui Heidi Klum, a povestit pentru toate femeile care vor sa aplice secretele si trucurile pe care le foloseste Heidi, ce face aceasta pentru a-si mentine silueta.

In primul rand trebuie spus ca Heidi Klum face sase zile dintr-o saptamana miscare la sala. Dar daca din diferite motive sare peste o sesiunea de fitness, la urmatoare aceasta mareste nmult intensitatea exercitiilor. Mai mult, daca nu ai timp pentru un set complet de exercitii secretul este sa maresti intensitatea celor pe care ai timp sa le faci. Ai acelasi rezultat in jumatate din timpul petrecut in mod normal la sala de sport. Cele mai bune exercitii sunt genuflexiunile urcatul scarilor in viteza, saritul coardei sau urcatul unui deal alergand.

Heidi Klum nu tine o dieta anume dar mananca mereu mancare sanatoasa. In dieta zilnica pe care o respecta Heidi Klum se gasesc alimente bogate in proteine, acestea fiind celecare accelereaza metabolismul, dar si carbohidrati, intrucat acestia sunt principala sursa de energie. Dieta respectata de Heidi Klum impune un aport limitat de carbohidrati, pentru ca surplusul se va transforma in grasime.
Cele mai consumate alimente: carnea de curcan, pestele si ouale, fructele si legumele, de toate felurile, semintele uleioase si multa apa.

Gustari ca un supermodel. Pentru a-si mentine un metabolism accelerat, Heidi Klum mananca ceva la fiecare 3-4 ore. Este cea mai buna metoda princare iti poti accelera metabolismul si, cel mai important, sa il mentii la valori ridicate. Nu infometarea este solutia daca vrei sa slabesti, ci o dieta echilibrata cu multe mese mici, care insumate sa nu depaseasca 2000 de calorii zilnic. 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus