Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Cum sa fii sexy

Cum sa fii sexy

Designerul vestimentar Bradley BAYOU se bucura de cliente celebre precum Halle Berry, Oprah Winfrey, Debra Messing si Eva Longoria. Dupa ce a imbracat femei cu o multime de forme si dimensiuni, Bayou a invatat un lucru sigur: nu exista doua siluete la fel. Fiecare femeie are propria combinatie naturala de forma a siluetei, inaltime si greutate. Asa ca Bradley a conceput un sistem revolutionar, individualizat pentru a ti se potrivi si a te flata.

Uita de marimile pe care le vezi pe podiumuri si de ghidurile de moda care ignora majoritatea femeilor. „Cum sa fii sexy” acopera toate formele si marimile si te va ajuta sa-ti identifici forma unica a siluetei (triunghiulara, triunghi rasturnat, dreptunghiulara sau de clepsidra); pe urma, combina aceasta informatie cu inaltimea si greutatea ta pentru a stabili la care dintre cele 48 de tipuri de trupuri te incadrezi.

Fiecare capitol contine sfaturile speciale ale lui Bradley pentru femeia respectiva in privinta vestimentatiei si accesoriilor pe care le poate purta sau pe care trebuie sa le evite, ce sa descopere si ce sa ascunda si cum sa creeze echilibrul folosind culoarea, proportiile si materialele.

Sfaturile aprofundate ale lui Bradley iti vor alunga teama de cumparaturi si-ti vor reda increderea pe care o meriti. Stilul nu tine de adaptarea la o marime pe care o consideri sexy, ci de alegerea vestimentatiei care se potriveste corpului tau si care creeaza echilibrul perfect.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus