Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Cum stii daca ai noroc – How do you know

Cum stii daca ai noroc – How do you know

video_youtube

„Cum stii daca ai noroc?/ How do you know?” este o comedie despre patru oameni aflati in deruta si tranzitie. Lisa (Reese Witherspoon) este o femeie ale carei abilitati si preocupari atletice reprezentau pasiunea vietii ei, pentru ca a practicat sportul din frageda copilarie. Cand ea se trezeste insa eliminata din echipa, toate reperele care i-au jalonat anterior viata, dispar in neant.

Nestiind incotro s-o apuce, Lisa se indreapta sovaielnic spre o viata de om obisnuit. Aflandu-se in aceasta stare imponderabila, ea se simte atrasa de Matty (Owen Wilson), un jucator renumit de baseball, afemeiat si egoist – un fel de narcisist cu un oarecare cod al onoarei.

George Madison (Paul Rudd) este un businessman onest, a carei relatie complicata cu propriul sau tata, Charles (Jack Nicholson), ia o alta turnura cand George este acuzat de o infractiune financiara, desi el nu se simte vinovat cu nimic. In conditiile in care se vede in pericol de a fi aruncat in inchisoare, onestitatea, integritatea si optimismul incurabil al lui George par a fi singura cale de a-si pastra sanatatea mintala.

Inainte ca relatia Lisei cu Matty sa prinda radacini, ea il intalneste pe George pentru prima oara in cea mai rea seara din viata lor: Lisa a fost data afara din echipa, iar el ar urma sa intre la racoare. Cand toate par a se prabusi in jurul lor, ei descopera ca totusi viata le mai poate oferi ceva frumos.

In rolurile principale joaca Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd si Jack Nicholson. Alaturi de ei apare de asemenea si Kathryn Hahn. Filmul este scris si regizat de James L. Brooks.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus