Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Curtezana

Curtezana

Chiar daca a depasit pragul de 50 de ani, Michelle Pfeiffer arata mai bine ca oricand. Nu duce lipsa de simpatie din partea producatorilor de filme si inca mai are priza la public.

Cea mai noua productie in care a fost distribuita se numeste „Curtezana” („Cheri”), o comedie dramatica despre o curtezana trecuta de prima tinerete, Lea de Lonval (Pfeiffer), de care se indragosteste Cheri (Rupert Friend), un adolescent. Cei doi traiesc o poveste de dragoste mai bine de sase ani.

Primele probleme ale cuplului noncomformist, ea – curtezana, el – tanar rasfatat, apar cand mama lui Cheri, Madame Peloux (Kathy Bates), face presiuni asupra celor doi sa se casatoreasca. Actiunea filmului se petrece in Franta anilor ’20, iar regia este semnata de Stephen Fears.

Filmul a primit o nominalizare la Festivalul International de la Berlin, dar nu a fost rasplatit cu niciun premiu. Pentru a sugera mai bine atmosfera din „Curtezana”, filmarile au avut loc in Franta si in Germania. In 2009, Michelle Pfeiffer se mai pregateste pentru inca o premiera, „Efecte personale”, unde imparte din nou asternutul cu un tanar, Ashton Kutcher.

  • Premiera in Romania: 17 iulie 2009.
  • Site oficial: www.cherithemovie.co.uk.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus