Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Dacă vrei confort, siguranță și eficiență, alege serviciile de închirieri auto din Otopeni!

Dacă vrei confort, siguranță și eficiență, alege serviciile de închirieri auto din Otopeni!

inchirieri auto

Milioane de oameni pășesc anual pe unul din terminalele aeroportului ce deservește capitala, iar sute de aeronave aterizează sau decolează zilnic de aici. Traficul din ce în ce mai intens face din aeroportul Henri Coandă un element decisiv pentru dezvoltarea Bucureștiului în plan economic și social. Din păcate, organizarea și infrastructura au rămas în urma nevoilor actuale, iar transportul de aici până în capitală este o problemă pe care o poți rezolva cel mai simplu apelând la serviciile de închirieri auto din Otopeni.

Motivele ce te-au adus aici pot fi multe, iar natura lor poate fi personală sau profesională. Dacă ai făcut călătoria pe calea aerului în interes personal, pentru a participa la o nuntă în familie, un botez al prietenilor sau doar să vizitezi capitala României în regim city-break, trebuie să-ți asiguri cel mai eficient mijloc de transport pentru perioada petrecută aici. În cazul în care afacerile te-au purtat până la București, poate pentru o întâlnire oficială sau un eveniment din domeniul în care activezi, atunci timpul tău este cu atât mai prețios, iar valorificarea sa se traduce, inevitabil, în bani.

Mijloacele de transport ce-ți vin în minte sunt ineficiente, incomode și depășite de vreme, așadar nevoia te îndrumă să alegi o variantă ce-ți oferă viteză, siguranță și confort: o mașină din oferta unei firme de inchirieri auto Otopeni. Dacă alegi o companie serioasă precum FocusRent, rezervarea autoturismului dorit poate fi făcută în numai 5 minute, iar mașina îți este adusă exact în parcarea aeroportului în maximum două ore. Mai mult decât atât, dacă nu dorești să conduci sau dacă nu ai permis categoria B, opțiunea simplă și eficientă de a solicita un șofer personal îți este mereu la îndemână.

Evenimentele business cer prestanță, rafinament și eleganță, dar mai ales siguranță și confort. Pentru a avea toatea aceste avantaje de partea ta, alege din oferta FocusRent de închirieri auto în Otopeni un Audi A4, Volkswagen Passat sau un BMW X5 de ultimul tip. Pe lângă dotările impresionante de siguranță, confort și divertisment, aceste mașini îți vor fi livrate cu un plin de combustibil și toate reviziile și verificările la zi, astfel încât să n-ai nicio grijă.

Drumurile multe pe care trebuie să le faci de la biserică la restaurantul unde se ține nunta, apoi la hotel sau la prieteni pot impune alegerea unei mașini din clasa “economy”. Alergătura între obiectivele turistice, restaurante și terase îți poate dicta aceiași termeni: viteză și consum redus de combustibil. În acest caz, modelele Ford Fiesta, Opel Corsa și Dacia Logan ar fi ideale, iar dacă ai nevoie de mai mult spațiu sau vrei să asiguri transportul pentru un grup de până la 9 persoane, poți opta pentru Volkswagen Transporter ori Mercedes Vito.

Din nefericire, traficul bucureștean mai poate oferi și momente nedorite sub forma tamponărilor ușoare sau avariilor neașteptate. În această situație trebuie să știi sigur că poți conta pe compania de închirieri auto din Otopeni cu care colaborezi. Call-center-ul FocusRent îți stă la dispoziție 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămâna, iar vehiculul avariat poate fi schimbat gratuit în maximum 5 ore de la anunțarea evenimentului.

Atunci când compari ofertele de închirieri auto din Otopeni pentru a alege cu cine să colaborezi, cele mai mari griji sunt în privința restricțiilor pe care unele firme le impun și a situațiilor în care suma finală este diferită de cea pe care ai anticipat-o la momentul rezervării. Companiile serioase de pe piață nu te vor pune în astfel de situații, incluzând toate taxele în prețul afișat pe site. Pe lângă RCA și full Casco, FocusRent oferă clienților, inclus în prețul afișat, și rovinietă, tocmai pentru a nu-ți mai face griji în privința niciunui aspect financiar.

Serviciile FocusRent de închirieri auto din Otopeni sunt gândite pentru a acoperi toate cazurile și necesitățile posibile și pentru a mulțumi o paletă cât mai variată de clienți, așa că, data viitoare când aterizezi pe Henri Coandă, asigură-te că mașina dorită te așteaptă deja în parcarea aeroportului!

 

Sursa: Advertising Iagency

Comments

comments

Leave a Reply