Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Dana Nalbaru si Dragos Bucur – impreuna si pe marele ecran

Dana Nalbaru si Dragos Bucur – impreuna si pe marele ecran

Pentru Dragos Bucur, „Dupa ea” nu a insemnat doar provocarea primului rol de barbat casatorit, dar si filmul prin intermediul caruia a cunoscut-o pe viitoarea lui sotie, Dana Nalbaru. Actorul s-a indragostit la prima vedere de fosta solista a trupei Hi-Q, cu care s-a si casatorit intre timp si are o fetita, Sofia.

„Nu ma vedeam in rol de tatic, imbracat la sacou si serios, de aceea acceptarea rolului a fost o provocare”, a declarat Dragos Bucur. „Singura asemanare dintre film si realitate este ca acum sunt casatorit si am o fetita. In rest, nimic. Poate doar ca eu si Dana ne-am indragostit la prima vedere”.

In filmul „Dupa ea”, Dragos il interpreteaza pe Stefan Robescu, un barbat „cuminte”, inteligent, moderat si rational, un bun profesionist, care ar fi ajuns probabil si mai departe in cariera daca ar fi fost mai ipocrit.

Stefan isi iubeste sincer nevasta si fiica. Este un sot atent si un tata rabdator. Insa obsesia pentru o necunoscuta zarita pe strada il schimba intr-un om imprevizibil, care incalca toate regulile dupa care se condusese.

  • Din distributie mai fac parte: Victor Rebengiuc, Anca Florea, Mimi Branescu si Valentina Pelinel.
  • Dragos Bucur este cunoscut pentru filme precum „Marfa si banii” si „Furia” si serialul TV „Baieti buni”.
  • Vezi secvente din filmul „Dupa ea”!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus