Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Danseaza in Ibiza, alaturi de bebelusa Oana!

Danseaza in Ibiza, alaturi de bebelusa Oana!

Ibiza, una dintre cele mai cunoscute insule din Spania, a devenit atractia tot mai multor turisti in perioada verii. Si asta nu numai pentru peisajul minunat de care ai parte in fiecare dimineata, ci si datorita cluburilor.

Clubul Amnesia, cel care a fost votat trei ani la rand ca fiind cel mai bun club din lume, gazduieste cele mai tari petreceri de pe insula Ibiza: People from Ibiza, Cocoon, La Troya, Matinee si lista poate continua.

  • Citeste zilnic stirile mondene pe Story.ro!

Si tot aici isi dau intalnire cei mai buni DJ din lume: Paul Van Dyk, Armin van Buuren, Tiesto, Roger Sanchez, Sven Vath, Ricardo Villalobos si multi, multi altii.

Bebelusa Oana te vrea alaturi de ea!

Clubul Amnesia gazduieste de sase ani consecutiv proiectului Ibiza Dance Project. Bebelusa Oana, una dintre cele mai bune dansatoare ale Cronicii Carcotasilor, va fi cea care va alege fetele care vor dansa alaturi de ea in cel mai tare club din lume.

Daca ai intre 18 si 25 de ani, peste 1,65 inaltime, o pasiune nebuna pentru dans si vrei sa dansezi o vara intreaga in Ibiza, atunci intra pe www.danceplanet.ro, completeaza formularul de inscriere la casting, trimite-i Oanei cateva fotografii cu tine si vino la preselectii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus