Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Daruri pentru copiii nascuti odata cu bebelusul lui Kate

Daruri pentru copiii nascuti odata cu bebelusul lui Kate

Copiii nascuti in aceeasi zi in care Kate Middleton o sa-l aduca pe lume pe viitorul mostenitor al Coroanei Britanice vor primi in dar cate un banut de argint din partea The Royal Mint.

The Royal Mint este una dintre cele mai vechi organizatii din lume, cu o istorie neintrerupta de batere a monedelor britanice datand de mai mult de 1.000 de ani. Si obiceiul ca cei nascuti in ziua in care se naste un mostenitor al tronului sa primeasca un banut de argint este vechi de cateva sute de ani.

The Royal Mint are ca unica sarcina aceea de a produce si distribui pentru Marea Britanie necesarul de monede si medalii.

Cu o medie de aproximativ 2000 de copii nascuti pe zi in tara, The Royal Mint trebui sa poata acoperi numarul tuturor copiilor nascuti in aceeasi zi cu mostenitorul regal, pentru a le putea oferi tuturor frumosul cadou. Acesta este si motivul pentru care au fost batute 2013 banuti de argint.

Moneda, care costa in mod normal 43 $ va fi inscriptionata cu anul 2013 cu emblema Armatei Regale. Parintii pot solicita moneda aniversara in decurs de 60 de zile de la nasterea micutului prin intermediul paginei de facebook a companiei.

”Nasterea bebelusului regal  va fi o ocazie de bucurie nu doar pentru parintii sai, ci si pentru intreaga natiune” a declarat Shane Bisset, director al Commemorative Coin la Royal Mint.

Asa arata banutul. Este pus intr-un saculet roz pentru fete si albastru pentru baieti.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus