Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > De la Bond la Perry Smith

De la Bond la Perry Smith

Se pare ca filmul Casino Royale i-a purtat pana la urma noroc lui Daniel Craig. Pe cat erau de nemultumiti fanii de alegerea producatorilor de a avea un JB blond, pe atat de multumita a fost critica de prestatia actorului. De aici, explicatia pentru valul de filme care se vor lansa anul asta cu Daniel Craig in distributie: horrorul SF „The Invasion”, „The Golden Compass” ecranizarea cartii „The Dark Prophecy” a lui Philip Pullman, si „Infamous”, care va rula in Romania cu titlul „Scandalos”.

Cu o interpretare de zile mari – sustine, din nou, critica – Daniel Craig joaca aici rolul lui Perry Smith, unul dintre cei doi ucigasi care in 1959 au macelarit familia unui fermier bogat din Kansas. Crima a stat la baza bestseller-ului „In cold blood” a controversatului scriitor Truman Capote si se pare ca, mai nou, este pe placul producatorilor de la Hollywood – anul trecut a fost realizat filmul „Capote”, inspirat de aceeasi intamplare, film care i-a adus lui Philip Seymour Hoffman Oscarul pentru Cel mai bun actor intr-un rol principal.

Revenind la „Scandalos” („Infamous”), pelicula a deschis Festivalul International de Film de la Venetia, iar Daniel Craig a fost nominalizat la Independent Spirit Award pentru Cel mai bun actor intr-un rol secundar. Din distributie, mai fac parte si alti actori cunoscuti, precum Sigourney Weaver, Sandra Bullock, Gwyneth Paltrow si Isabella Rossellini.

„Scandalos” va incepe sa ruleze in cinematografele noastre din 19 ianuarie. Aaa, si pregateste-te sa-l vezi pe Daniel Craig in ipostaza bruneta.

Comments

comments

Lasă un răspuns