Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > De Sarbatori, Pufuletii Gusto au super cadouri pentru super copii

De Sarbatori, Pufuletii Gusto au super cadouri pentru super copii

Anticipand distractia de Sarbatori, Pufuletii Gusto au descoperit care sunt jucariile preferate ale copiilor si au dat startul unei super promotii. Pana pe data de 23 decembrie, toti copii si toti parintii sunt invitati la o rontzaiala naturala si doua mega jucarii:

Pentru baietei: gata de aventura, masinuta teleghidata se rostogoleste printre obstacole, are super muzica si lumini, toate pentru cel mai nazdravan baietel! Pentru fetite: papusica vorbitoare Candy vorbeste, raspunde cand este strigata, canta si sigur va deveni cea mai buna prietena a fetitei tale! 

Pentru a castiga cele doua super jucarii, descopera codul unic din orice punga de pufuleti cu surprize, si trimite-l apoi prin sms la numarul de telefon 1706, pentru masinuta, si 1802, pentru papusica. In plus, pe langa posibilitatea de a castiga marile premii, fiecare punga de pufuleti cu surprize ascunde o jucarie.

Ce poate fi mai frumos pentru copiii nostri, in aceasta perioada de Sarbatori, decat ca pufuletii lor preferati Gusto sa vina in intampinarea dorintelor lor, cu super jucarii?

  • Noi avem deja pe lista noastra de cadouri, cel putin cate o punga de pufuleti cu surprize, voi?

Comments

comments

Lasă un răspuns