Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Despre barbati si nu numai…

Despre barbati si nu numai…

Filmul „He’s Just Not That Into You” spune povestea unui grup de prietene din Baltimore, cu varste intre 20-30 de ani, care trec prin relatii amoroase. De la intalniri fara sanse, pana la apele adanci si mlastinoase ale casniciei, ele incearca sa desluseasca semnalele pe care le lanseaza sexul opus.

Distributia este de zile mari: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Drew Barrymore, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson si Justin Long. „He’s just not that into you”, expresia care a stat la baza serialului „Sex and the City”, i-a inspirat pe Greg Behrendt si Liz Tuccillo sa scrie cartea cu acelasi nume, devenita bestseller.

„Mi-a placut la nebunie episodul acela din <Sex and the City>”, spune producatoarea Nancy Juvonen. „Apoi, m-am dus la cartea de origine si am fost complet de acord cu ideea ca trebuie sa fim mai obiectivi in legatura cu intalnirile sau relatiile de dragoste, cu miturile pe care ni le cream in legatura cu acest subiect si cu faptul ca nu primim telefonul mult asteptat”.

Regizoul Ken Kwapis completeaza: „Filmul se ocupa de oamenii care nu stiu sa interpreteze semnalele pe care le primesc de la ceilalti. Exista barbati care tanjesc, dar sunt respinsi de femei, dar si femei care sunt respinse de barbati. Atat barbatii, cat si femeile, sunt derutati in filmul nostru si fac exact aceleasi greseli, ceea ce face ca totul sa se termine la paritate.”

  • Filmul va rula in Romania incepand cu 6 martie 2009.

Comments

comments

Lasă un răspuns