Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Destinatie finala

Destinatie finala

Nick O’Bannon (Bobby Campo) are o premonitie ingrozitoare in legatura cu ceea ce ar fi trebuit sa fie o zi de distractie la curse. O succesiune ciudata de evenimente declanseaza o avalansa de accidente cu masini zdrobite si ramasite de automobile care zboara peste spectatori in tribune, ucigandu-i prietenii si dislocand un planseu care se prabuseste peste el.

Cand isi revine din cosmar, Nick intra in panica isi convinge prietenii sa fuga, scapand de moarte doar cu cateva secunde inainte ca ingrozitorul cosmar sa devina realitate. Crezand ca au pacalit moartea, grupul de prieteni spera intr-o imblanzire a sortii, dar premonitiile lui Nick continua si supravietuitorii dezastrului incep sa moara unul cate unul.

„Final destination (Rest in pieces)” este cel de-al patrulea film din seria „Final Destination” si prima versiune in format 3D. Filmele anterioare debutasera cu un dezastru aerian, o catastrofa rutiera si una navala. Producatorul Craig Perry comenteaza noua lui idee: „Filmele <Destinatie finala> sunt recunoscute pentru debuturile lor spectaculoase, asa incat am incercat ca si de data aceasta sa fim la inaltime.” Cursele de automobile sunt unul dintre cele mai frecventate evenimente sportive din SUA. „Cursele dezvolta o energie speciala,” continua Perry, „se pot intampla lucruri periculoase. Dar spectatorii se simt in afara pericolului, pentru ca de obicei accidentele se intampla pe pista.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus