Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Detalii din viata de mama a lui Kate Middleton

Detalii din viata de mama a lui Kate Middleton

Au ajuns in presa din Marea Britanie cateva detalii din viata intima, de mama, a lui Kate Middleton. Oricum toata presa le vaneaza si toata lumea – cel putin acolo, la ei, dar si pe aici, pe la noi, are o curiozitate anume cand vine vorba de Kate, William si micul George. Cu atat mai valoroase cele cateva detalii care pot sa construiasca imaginea de mama a lui lui Kate Middleton.

Un apropiat de familia princiara a spus ca ducesa a abordat pozitia de mama in felul ei propriu si a impus o suma de reguli pe care nu le poate incalca nimeni. Oricat ar parea de ciudat toata lumea respecta deciziile lui Kate Middleton in calitate de mama, fie ca este de acord cu ele, fie ca nu.

Ducesa de Cambridgese nu s-a dat inlaturi sa reinventeze traditiile regale cu scopul de a-i putea oferi printului George, o viata de familie normala, in cel mai strict sens al cuvantului. Asa se face ca ducesa apeleaza la ajutorul unei bone doar atunci cand are cu adevarat nevoie. Are la dispozite personal care o poate suplini, dar a decis sa se ocupe cat de mult se poate de copilul ei, singura.

Mai mult, responsabilitatile sunt impartite intre ea si printul William, iar o suma de detalii care tin de ingrijirea micului George le fac doar ei. Asta pentru a nu fi niciodata in siuatia reginei Victoria care isi vedea copiii doar o data pe zi, la baia de seara.
Kate nu vrea ca micul George sa fie folosit pentru imaginea Casei Regale si a impus ca eventualele fotografii si aparitii publice sa fie hotarate numai cu acordul ei prealabil. Printul William este de acord si ii sustine toate aceste cereri.

Ducesa a acceptat sa-si reia obligatiile publice, desi putea beneficia de concediu de maternitate si sa stea ascunsa de ochii lumii inca cateva luni, doar daca actiunile publice pe care trebuie sa le indeplineasca nu implica absenta de acasa, noaptea.

Kate considera ca a sta cu fiul ei este prima si cea mai importanta obligatie a ei, si se pare ca asta face. "George a dat un sens cu totul nou in viata lui Catherine, iar asta este vizibil si pentru iesirile ei publice si pentru ea ca persoana", a spus sursa citata de cotidianul britanic.

"Catherine refuza ca fiul ei, ea si William sa treaca prin situatii de genul celor pe care le-a trait lady Diana, care nu a asistant la prima aniversare a lui William, pentru ca era intr-o deplasare programata de Casa Regala, cu Charles, in Canada", a mai spus sursa.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus