Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Diavolul se imbraca de la Prada

Diavolul se imbraca de la Prada

Andrea Sachs, eroina cartii, o tanara din provincie, proaspata absolventa a uneia dintre marile universitati de pe Coasta de Est, obtine in chip nesperat slujba la care viseaza milioane de fete: asistenta a Mirandei Priestly, editoare de succes a revistei „Runway”.

Desi, la inceput, crede ca a ajuns in raiul celebritatilor, printre pantofi si posete Prada, Armani sau Versace, Andrea isi da repede seama ca sefa ei este… diavolul in persoana.

Terorizata de ordinele acesteia tipate prin telefon la orice ora din zi si din noapte, Andrea incepe sa se intrebe daca slujba mult ravnita nu va sfarsi prin a o ucide. In eventualitatea in care va supravietui, Andrea trebuie sa se hotarasca daca merita sa-si vanda sufletul.

  • Diavolul se imbraca de la Prada este o carte de un comic nebun. Si, mai ales, plina de barfe si de mondenitati!” (Publishers Weekly)
  • Cartea a fost ecranizata cu succes in 2006, cu Anne Hathaway in rolul eroinei si Meryl Streep in rolul „diavolului”.

In ciuda titlului, brandul Prada nu este vizibil decat in film, atunci cand Miranda isi face aparitia in actiunea filmului. Este vorba despre o poseta Prada pe care Miranda o poarta atunci cand coboara din limuzina si se indreapta spre cladirea unde se afla redactia revistei „Runway”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus