Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Dincolo de Limite – Limitless

Dincolo de Limite – Limitless

video_youtube

Bradley Cooper revine pe marile ecrane intr-un action thriller captivant, Dincolo de limite, in care joaca in premiera alaturi de Robert De Niro, legendarul actor care l-a inspirat sa isi aleaga aceasta meserie. Bazat pe romanul de succes al lui Alan Glynn – The Dark Fields, Dincolo de limite dezvaluie povestea lui Eddie Mora (Bradley Cooper), un scriitor ratat, obisnuit sa isi contempleze in fiecare zi esecul. Din ziua in care iubita ii da papucii, faptul ca nu are niciun viitor devine o certitudine. Insa, lucrurile iau o intorsatura neasteptata atunci cand un vechi prieten ii ofera un drog sintetic -NZT.

Orice om normal isi foloseste doar 20% din capacitatea creierului, dar substanta experimentala ii permite lui Eddie sa il foloseasca 100%. Dintr-o data i se deschide apetitul pentru cultura, reuseste sa isi scrie cartea in doar 4 zile si matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informatiile pe care le-a acumulat in timp prind contur si incep instantaneu sa se organizeze in mintea sa.

Cu o noua perspectiva asupra vietii si abilitati iesite din comun, Eddie ajunge repede expert al speculatiilor financiare si ii atrage astfel atentia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri.

  • Premiera in Romania: 18 martie 2011, in cinematografele Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), The Light Cinema, Cityplex (Constanta) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Baia Mare, Timisoara, Bacau, Iasi, Pitesti).
  • Site oficial: www.iamrogue.com/limitless.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus