Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Lifestyle > Distractii indoor de iarna

Distractii indoor de iarna

N-ai bani de mers la munte, ai iesi undeva cu prietenii, dar te-ai saturat de mers la vin fiert? Iata cateva idei pentru distractii indoor de iarna.

Iarna e mai complicat cand vrei sa iesi din casa in scop recreativ si sa mai faci si altceva decat sa stai cu orele intr-o carciuma. Terasele sunt, evident, inchise, parcurile inghetate – cum ai putea sa-ti petreci cateva ore in mod activ, dar si distractiv? Ei bine, ai de unde alege, dintre activitati ce imbina jocul cu sportul. Iata solutii pentru distractii indoor de iarna.

Bowling

Acest joc are reguli simple: cu o bila mare trebuie sa darami popicele aflate la capatul unui culoar de joc. Lovitura ideala e cea prin care le darami pe toate din prima (strike). Sa inchiriezi o pista de bowling nu e tocmai ieftin (50- 70 lei/ora), dar daca sunteti in gasca, iesiti mult mai ieftin, plus ca intrecerea e mai amuzanta. In privinta efortului fizic, pot spune ca e considerabil, chiar daca nu pare. Eu, dupa o ora de bowling, a doua zi m-am luptat cu o frumoasa febra musculara. Piste bune de bowling gasesti in club Oxygen din Mall Sun Plaza si in club IDM Regie.

Biliard

Un bun jucator de biliard trebuie sa ai ba stapanire de sine, o buna concentrare si sa stie nitica geometrie plana. Aceste calitati se pot perfectiona in timp daca joci suficient de des. Cauta un club de biliard cu mese de calitate, ia inca trei prieteni (sa jucati in patru, pe echipe de cate doi) si vei descoperi farmecul unui joc elegant, ce pune mintea la contributie. In Bucuresti, au mese multe si bune in Oxygen Club din Mall Sun Plaza.

Paintball

Pentru cele mai agere si jucause firi, asta e distractia de iarna cea mai potrivita: impuscaturile cu vopsea! Paintball-ul e un sport care intareste caracterul, in care inveti despre spiritul de echipa, capeti incredere in fortele tale, dezvolti abilitati de lider, te eliberezi de stres. Echipamentul il primesti la locul faptei, pusca la fel – tu prezinta-te cu gasca si cu chef de distractie! In Mall Afi Cotroceni exista un astfel de club.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns