Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > ecomTIM, prima conferinta regionala de ecommerce

ecomTIM, prima conferinta regionala de ecommerce

ecomTIM se bucura de participarea unor specialisti de renume care vor furniza informatii pertinente despre dezvoltarea pietei de comert online: Marius Ghenea, Cem Tunakan, Cristian Manafu, Doru Panaitescu, Dan Virtopeanu, Dorin Boerescu, Alin Popescu si Bogdan Manolea. ecomTIM are ca obiectiv realizarea unui cadru de intalnire intre oamenii de afaceri interesati sa activeze in online, cei care detin deja un magazin pe internet, marketerii implicati in dezvoltarea business-urilor online si specialistii in e-commerce.

Evenimentul va avea loc la Hotel Timisoara si este structurat in doua zile de noutati, sugestii si idei de dezvoltare a afacerilor online. Prima zi este dedicata conferintelor despre fenomenul ecommerce in Romania, iar cea de-a doua zi cuprinde doua sesiuni de workshop-uri, desfasurate in paralel, dedicate oamenilor de afaceri si marketerilor.

Initiativa luata de 2Parale, prima platforma de marketing afiliat din Romania, isi propune sa aduca in discutie elemente importante ale e-commerce-ului si la nivel regional, contribuind astfel la corecta informare a publicului cu privire la acest subiect si la dezvoltarea pietei de comert electronic.

“Business-ul online reprezinta o necesitate in prezent pentru orice companie si in acelasi timp o foarte mare oportunitate. Romanii descopera comertul online si il adopta rapid, iar jucatorii din aceasta piata au nevoie de informatie pertinenta de la oameni de afaceri si profesionisti cu experienta in domeniu – care deocamdata nu sunt multi si ma bucur ca am reusit sa strangem un grup remarcabil de speakeri la acest eveniment”, a declarat Dorin Boerescu, CEO-ul 2Parale.

Participarea la eveniment costa 350 de lei de persoana (inclusiv TVA), iar primii inscrisi vor beneficia de un discount substantial: pana pe 15 ianuarie, biletele vor costa doar 250 de lei. Mai multe discounturi sunt oferite catre membrii 2Parale, magazinele atestate GPEC, precum si companiilor care vor cumpara doua sau mai multe bilete.

  • Pentru programul complet acceseaza .

Comments

comments

Leave a Reply