Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Recomandari culturale pentru lunile noiembrie si decembrie

Recomandari culturale pentru lunile noiembrie si decembrie

SALA DALLESsunt-un-orb_29-si-30-oct

Daca apreciati umorul inconfundabil al lui Horatiu Malaele sunteti invitati pe 29 si pe 30 octombrie la Sala Dalles! Maestrul va asteapta la recitalul extraordinar “Sunt un orb” – un spectacol de poezie, proza scurta, muzica si improvizatie, pe care il veti savura de la primul pana la ultimul minut! Bilete pe startickets.romystage.roblt.ro si bilete.ro.

Sala Dalles devine gazda primului serial de teatru din Romania! Adriana Trandafir, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu si altii te asteapta  la un maraton al comediei: pe 31 octombrie te amuzi la Ma mut la mama!, pe 1 noiembrie distractia continua cu Ma mut la…tata?,” iar pe 2 noiembrie afli deznodamantul povestii asistand la: Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!”.

lacul-lebedelor_2-reprezentatiiPALATUL NATIONAL AL COPIILOR

Pe 21 noiembrie esti invitat la Palatul National al Copiilor la o comedie de cinci stele! Umorul de situatie este la inaltime, in spectacolul “Un barbat pentru Sara”! In distributie: Diana Cavallioti, Emilia Popescu, Andi Vasluianu, Andreea Vasile si Constantin Cotimanis.  Regia : Claudiu Goga.

Iar pe 22 noiembrie Mihai Calin, Mirela Oprișor, Claudiu Bleonț, Raluca Aprodu și Leonid Doni te așteapta cu dialoguri comice la spectacolul “Prenumele”, in regia lui Razvan Savescu.

Biletele se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.romystage.roblt.ro si bilete.ro.

SALA MARE A TEATRULUI NATIONAL caramitru-malaele_14-nov

Pe  31 octombrie  sunteti asteptati  la  Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti la inegalabilul duel teatral Caramitru – Malaele, cate-n luna si in stele! Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la  un mereu actual spectacol de improvizatie. Invitati: Act Orchestra.

Horatiu Malaele, Dana Dogaru si Emilia Popescu revin, pe 14 noiembrie, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, pentru o noua reprezentatie cu spectacolul Cafeneaua”! Sunteti invitati la un regal actoricesc in trei tablouri, in care se impletesc rasul, lacrimile si ironia existentei umane!

Baletul clasic „Lacul lebedelor” se afla in acest an in topul preferintelor spectatorilor, de aceea, pe 12 decembrie spectacolul se va juca de doua ori, la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti! Cei care nu au apucat sa intre in posesia biletelor pentru spectacolul de la ora 20.00 au acum o noua sansa sa asiste la acest regal al baletului clasic, pentru ca o noua reprezentatie a fost programata cu incepere de la ora 17.00. Spectacolul va ajunge si in Timisoara, Satu Mare, Oradea, Pitesti, Ramnicu Valcea, Brasov, Iasi, Bacau, Constanta si Craiova.

Cele mai frumoase colinde vor incalzi din nou inimile romanilor:  Stefan Hrusca  revine acasa, de pe meleaguri indepartate, pentru un turneu aniversar!  In perioada noiembrie – decembrie, vocea care intregeste de un sfert de veac magia sarbatorilor de iarna, se va face auzita de-a lungul si de-a latul tarii si va bucura ascultatorii de pretutindeni cu acordurile mangaietorare ale colindelor traditionale romanesti. Bucurestenii vor primi nepretuitul dar muzical  pe 19 decembrie, la Sala Mare a Teatrului National.  Spectacolul ajunge si in Craiova, Brasov, Deva, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi.

spargatorul_13-decBiletele pentru cele patru spectacole se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.romystage.roblt.ro si bilete.ro.

SALA PALATULUI

Spargatorul de nuci prinde din nou viata, pe 13 decembrie, la Bucuresti! Compania  de balet clasic Andrei Balatov din Sankt Petersburg aduce pe scena Salii Palatului, celebra lucrarea fantezie a lui Ceaikovski! Balerini de origine rusa te vor delecta cu eleganta si virtuozitatea lor pe parcursul  a doua acte si 15 tablouri de o gratie desavarsita! Lucrarea fantezie  a lui Ceaikovski, in care jucariile prind viata, Spargatorul de nuci infrunta armata de soareci apoi se trasforma in Print si o poarta pe mezinei familiei Stahlbaum la Castelul Trandafirilor din imparatia dulciurilor, incanta spectatorii de toate varstele, inca de la premiera ce a avut loc in 1892.

Biletele pentru reprezentatia gazduita pe 13 decembrie de Sala Palatului sunt deja in vanzare la casa de bilete a Salii Palatului si online pe startickets.romystage.roblt.ro si bilete.ro.

Comments

comments

Leave a Reply