Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Revista Ioana lanseaza editia speciala Ioana Beauty & Style!

Revista Ioana lanseaza editia speciala Ioana Beauty & Style!

La inceput de vara, Revista Ioana vine cu editia speciala Ioana Beauty & Style, o revista in care veti gasi cele mai importante informații legate de noile trenduri din modă, make-up și coafuri. 

Pe coperta este Dana Rogoz, o aparitie mereu proaspata, care va povestește in paginile revistei despre ce înseamnă să fii fashionistă și cât de mult contează imaginea voastra.

In paginile de shopping, pe langa un ghid practic, veti descoperi si multe idei despre cum puteti deveni o avangardistă admirată de toată lumea. Special pentru voi, am testat cele mai cautate produse de machiaj. Va invităm, apoi, în cele mai cool capitale ale modei, dar și la un super party în Ibiza. În plus, am aflat și ce vor, de fapt, bărbații de la noi și cât de șic este să-ți admiri noul tatuaj în timp ce bei un cocteil renumit la umbra unui palmier tailandez.

Ioana Beauty & Style reuneste în cele 100 de pagini informaţii actuale de care femeia modernă are nevoie. Sfaturile stilistului, ale editorului de beauty, alături de recomandările redactorilor noştri legate de stilul de viaţă glamour fac din specialul Ioana o revistă de colecție.

Acum, la toate punctele de difuzare a presei, gasiti noua editie speciala a revistei Ioana Beauty & Style. 

Revista Ioana Special Beauty & Style este editata de Burda Romania.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus