Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Evenimente > DJ Set Andy Fletcher in Kristal Glam Club

DJ Set Andy Fletcher in Kristal Glam Club

Obiectiv vorbind, este foarte greu – mai ales pentru cineva care nu are antrenament – sa faci fata beat-ului coplesitor dintr-un club monden. Aceasta „drama” au trait-o majoritatea celor prezenti in seara de 18 octombrie, in Kristal Glam Club, depechari veterani care in alte conditii nu ar prea calca in locul cu pricina.

Atipic sau nu, publicul a fost nevoit sa se zbantaie pana la inceperea sesiunii de mixaj a lui Fletch pentru ca e singurul mod de a nu resimti „tuci-tuci-ul” ca pe un ciocan in moalele capului.

Andy FLETCHER a urcat la masa de mixaj la ora 1.00 a.m. Foarte vesel si antrenant, a incalzit atmosfera cu mixuri de Goldfrapp, Cypress Hill si chiar Franz Ferdinand. In prima ora si jumatate, plecasera deja aproape toti cei care faceau parte din publicul obisnuit Kristal Glam. Cand Fletch a lansat mixurile exclusiv dupa piesele Depeche Mode, clubul a sarit in aer. Cei cativa nefamiliarizati cu stilul ii priveau destul de socati pe „invadatorii” clubului cum topaiau frenetici pe „Personal Jesus”, „World in My Eyes”, „Pleasure Little Treasure” si „Enjoy the Silence”.

Aceasta ultima parte a fost formidabila; ca si cum asistai la un al doilea concert Depeche Mode, dar cu improvizatii si mult spatiu sa dansezi. DJ Set-ul s-a terminat la 3 dimineata, Flecher facand poze cu fanii din fata mesei de mixaj si multumindu-ne cu plecaciuni pentru participarea dezlantuita.

Ce mi-a displacut profund:

  • Plasmele pe care, in timp ce Fletcher mixa, rulau fragmente repetitive din videoclipul lui Justin Timberlake „Lovestoned.”
  • Zgomotul. Nu se compara cu ceea ce intalnesti in concertele live, este un nivel de tulburare fonica atat de ridicat, incat pur si simplu nu ai cum sa te simti bine. Mai ales daca nu exista o linie melodica pe care creierul sa o urmareasca, ci doar un ritm psihotic recurent si o sumedenie de scrasneli fara sens…
  • Frezele tapate (la pachet cu sprancenele arcuite a dezgust si lip-gloss abundent). De acord, era inevitabil.
  • Clubul in sine. Un kitsch elegant.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus