Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Documentarul "Rolling Stones: Shine a light"

Documentarul "Rolling Stones: Shine a light"

„Shine a light” este un documentar despre cele doua concerte sustinute de legendara trupa Rolling Stones la New York, la sfarsitul anului 2006. A fost un eveniment impresionant, la care au participat invitati precum Jack White de la White Stripes, Christina Aguilera si Buddy Guy.

Cu ajutorul unei echipe prestigioase, regizorul Martin Scorsese a reusit sa surprinda in acest documentar energia pura a binecunoscutului solist Mick Jagger si a colegilor lui – Keith Richards, Charlie Watts si Ron Wood. Pe langa o coloana sonora exceptionala, filmul contine interviuri recente si imagini de arhiva prezentate in premiera mondiala.

„Shine a light” a deschis Festivalul de Film de la Berlin de anul acesta, in prezenta regizorului Martin Scorsese, laureat cu premiul Oscar pentru filmul „The Departed”, si a membrilor trupei. Documentarul va avea premiera pe 30 martie la New York si pe 2 aprilie, la Londra.

Cinci zile mai tarziu, pe 7 aprilie, trupa Rolling Stones va lansa si un nou album, numit tot „Shine A Light”, care contine coloana sonora a documentarului, o combinatie reusita intre hiturile clasice si piese foarte rar cantate in concertele trupei.

  • Sursa: www.umusic.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus