Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Divertisment > Dr. House – cel mai vizionat serial din lume

Dr. House – cel mai vizionat serial din lume

Conform agentiei de rating Eurodata TV Worldwide, „Dr. House” a fost cel mai vizionat serial din lume, in decursul anului 2008.

81,8 milioane de oameni din 66 de tari au urmarit aventurile excentricului doctor Gregory House, interpretat de actorul britanic Hugh Laurie.

Ratingul serialului „Dr. House” este cu mult peste cel al serialelor cel mai vizionate in 2007 si 2006, „CSI: Las Vegas”, respectiv „CSI: Miami”.

La categoria seriale de comedie, „Neveste disperate” a adunat in fata televizoarelor 65,3 milioane de telespectatori in 2008, depasind serialele americane „Monk” si „Betty cea urata”.

In ceea ce priveste productiile soap, „The Bold and the Beautiful” a avut 24,5 milioane de telespectatori, fiind cel mai vizionat soap pentru al doilea an consecutiv. Urmeaza in top telenovela mexicana „Marina” si serialul „Tanar si nelinistit”.

  • Pentru rolul din „Dr. House”, Hugh Laurie a primit numeroase premii, printre care doua Globuri de Aur, doua premii SAG (Screen Actors Guild Awards) si doua premii Television Critics Association.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus