Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie

Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie

video_youtube

Nicolas Cage revine pe marile ecrane in „Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie„, primul film de actiune realizat integral in 3D. Inspirat de filmele anilor ’70, filmul aduce in prim plan povestea lui Milton (Nicolas Cage), un proscris care evadeaza la propriu din Iad, pentru a extermina secta satanista care i-a ucis fiica si i-a rapit nepoata. El isi uneste fortele cu Piper (Amber Heard) o chelnerita focoasa care este si ea in cautarea mantuirii.

Impreuna, cei doi incearca sa dea de urma conducatorului demonic al sectei (Billy Burke) si in acelasi timp sa supravietuiasca atacurilor unui asasin misterios (William Fichtner) trimis de Diavol sa il aduca pe Milton din nou in Iad. Pornind intr-o cursa agonizanta impotriva timpului, barbatul are la dispozitie 3 zile pentru a razbuna moartea fiicei sale si a opri secta din a-si duce la capat planurile odioase.

Avand in vedere interesul actorului Nicolas Cage pentru domeniul paranormalului, pe care l-a explorat in filme precum „Ghost Rider„, „Knowing/ Numere Fatale”, „The Sorcerer’s Apprentice/Ucenicul Vrajitor” sau „Season of the Witch/Anotimpul Vrajitoarei”, rolul lui Milton l-a atras din prima. „Am fost socat de scenariu. Nu semana cu nimic din ce mai citisem pana atunci, era complet diferit. Mi-a creat un puternic sentiment de angoasa si tocmai asta mi-a trezit interesul”, a declarat actorul.

  • Premiera in Romania: 25 februarie 2011, in cinematografele Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Brasov si Constanta) si reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare, Pitesti)
  • Site oficial: www.driveangry3d.com.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus