Esti aici

Ducesa

Keira Knightley revine pe marile ecrane cu un nou rol intr-un film de epoca. Dupa ce a interpretat cateva eroine din alte vremuri – vezi „Pride and prejudice”, „King Arhur” si „Atonement”, actrita britanica o intruchipeaza pe Georgiana Cavendish, Ducesa de Devonshire, una dintre cele mai controversate femei din istoria Marii Britanii.

In plin secol 18, Ducesa Georgiana a ajuns sa experimenteze intimitatea cu o alta femeie, devenind parte a unui menage-a-trois. Desi frumoasa, stilata si adorata de cei din jurul ei, Ducesa nu a avut parte de noroc in dragoste. Captiva intr-o casnicie nefericita alaturi de Duce (Ralph Fiennes) si frustrata de restrictiile cu care trebuia sa se confrunte ca femeie si ca reprezentanta a unei clase sociale inalte, Ducesa Georgiana a decis sa se razvrateasca.

Astfel, s-a aventurat intr-o relatie amoroasa cu frumoasa Lady „Bess” Foster (Hayley Atwell). Pentru ca acest lucru nu ar fi fost posibil decat cu acordul Ducelui, resedinta lui s-a transformat rapid in adapostul perfect pentru un controversat menage-à-trois. Va putea supravietui Georgiana strictetii Ducelui, poporului si presiunii casniciei?

  • Filmul „Ducesa” se lanseaza in cinematografele din Romania in data de 30 octombrie. Premiera de gala va avea loc in 31 octombrie, la CinemaPRO, unde sunt asteptate vedete precum Andreea Esca, Bebe Cotimanis, Medeea Marinescu, Monica Dascalu, Amalia Enache si Razvan Fodor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus