Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Duffy lanseaza single-ul My Boy de pe albumul Endlessly

Duffy lanseaza single-ul My Boy de pe albumul Endlessly

Cel de-al doilea single al cantaretei britanice Duffy de pe albumul „Endlessly” se numeste „My Boy” si va fi lansat in data de 14 martie 2011.

Scris si produs de legendarul Albert Hammond (cunoscut pentru piese clasice precum „When I Need You” si „The Air That I Breathe”) in parteneriat cu Duffy, acest cantec plin de emotie include si backing vocals inregistrate de Hammond.

Un single stralucitor si de efect, cu acorduri de pian ravasitoare, „My Boy” este un cantec care te cheama pe ringul de dans. Aceasta versiune a piesei este una noua, neinclusa pe album, un remix realizat de producatorul Tom Elmhirts (Amy Winehouse, Lily Allen, Adele). Varianta inclusa pe album a piesei „My Boy” este disponibila in varianta mp3 pe GetMusic.

„E un fel de ironie”, confirma Duffy, referitor la relatiile dintre femeile mai in varsta si baietii mai tineri, o ironie care sta la baza versurilor piesei. Sectia ritmica a piesei My Boy este asigurata de grupul de hip hop The Roots, prezent pe mai multe piese ale albumului.

  • Albumul de debut al lui Duffy, „Rockferry”, a fost declarat cel mai de succes album al anului 2008 in Marea Britanie si s-a vandut in 6,5 milioane de exemplare in intreaga lume.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus