Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Dulcele sarut al Dahliei

Dulcele sarut al Dahliei

PLOT

Actiunea este situata in Los Angeles-ul anilor 1940. Doi politisti, Bucky Bleichert (Josh Hartnett) si partenerul sau, Lee Blanchard (Aaron Eckhart), investigheaza moartea lui Elizabeth Short sau Black Dahlia, cum mai era numita. Tanara in varsta de 23 de ani a fost ucisa brutal in Los Angeles.

Povestea este narata de Bucky, insarcinat sa rezolve acest caz care va da peste cap atat viata sa, cat si pe cea a partenerului sau, Lee Blanchard. Ancheta crimei se incruciseaza cu vietile surprinzator de complexe ale celor doi politisti, nevoiti sa se confrunte cu trecutul, dar si cu actualele probleme personale.

Blanchard simte ca aceasta ancheta ameninta relatia cu iubita sa, Kay Lake (Scarlett Johansson). In schimb, Bleinchert cunoaste o implicare romantica noua, fiind atras de enigmatica Madeleine Linscott (Hilary Swank), suspectata ca a avut o legatura amoroasa cu decedata.

DIN CULISE

  • Intalnirea dintre Scarlett Johansson si Josh Hartnett pe platourile de filmare s-a transformat intr-o poveste de dragoste reala. Cei doi sunt impreuna, iar Scarlett este foarte fericita. Recent, ea a declarat pentru revista britanica „Now”: „Nu vreau fac nici un fel de predictii pentru viitor, dar suntem foarte fericiti.”
  • In plus, ea a marturisit ca de la prima intalnire cu actorul din „Pearl Harbour” si-a pus la incercare propriile sentimente pentru ca nu a dorit ca relatia dintre ei sa urmeze cliseul „actrita si actorul care au inceput o relatie in timpul filmarilor.” Mai mult decat atat, Scarlett a adeclarat ca filmarea scenelor de sex din „Dulcele sarul al Daliei” nu a fost deloc romantica.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus