Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > După Bon Jovi, și The Cure vine la Rock the City Festival

După Bon Jovi, și The Cure vine la Rock the City Festival

Două nume legendare, Bon Jovi și The Cure vin la festivalul Rock The City din Piața Constituției, pe 21 și 22 iulie.

Una dintre cele mai mari trupe rock din toate timpurile, BON JOVI anunță întoarcerea lor în România, pe fundalul unei călătorii muzicale triumfătoare în SUA și al unui an colosal pentru formație, ce i-a văzut introduși în Rock and Roll Hall of Fame. 

Primul concert din cariera muzicală THE CURE a avut loc în 1978. Formația are 3 albume de studio cu vânzări de peste 27 de milioane de copii, mai mult de 40 de single-uri, valoroase coloane sonore și o multitudine de alte activități culturale conexe care fac din THE CURE o adevărata comoară muzicală și o formație care a influențat semnificativ numeroase grupuri celebre.

În plus, organizatorii anunță discounturi pentru concertul The Cure dacă ai cumpărat sau cumperi acum biletul la Bon Jovi:

• Diamond Circle pret 390.00 lei – discount pt clientii Bon Jovi 90 lei – pret final 300 lei
• Golden Circle pret 280.00 lei – discount pentru clientii Bon Jovi 70 lei – pret final 210 lei
• GA/Standing pret 220 lei – discount pentru clientii Bon Jovi 50 lei – pret final 170 lei

Cum procedezi? Introduci codul de bare al biletului Entertix/MyTicket pentru Bon Jovi în câmpul „Aveți un cod de discount?” de pe pagina evenimentului The Cure, secțiunea în care se alege tipul de bilet. Se va deschide o nouă pagină unde poți achiziționa maximum 8 bilete. 

Comments

comments

Leave a Reply