Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Film > Dupa ea

Dupa ea

Filmul „Dupa ea” prezinta povestea lui Stefan Robescu (Dragos Bucur), un barbat de succes, cu o cariera promitatoare si o viata de familie fericita. „O viata de premiant silitor”, cum il tachineaza prietenii. Ce altceva si-ar mai putea dori?

Un incident aparent banal ii schimba insa cu totul viata si il arunca intr-o obsesie din care nu se poate salva. Prins in trafic, pe drumul pe care il parcurge zilnic de la agentia de publicitate la care lucreaza spre casa, Stefan zareste intamplator intr-o cabina telefonica o tanara necunoscuta (Valentina Pelinel) fata de care simte o atractie bizara. O simpla „intersectare”, care bulverseaza echilibrul firesc al lucrurilor si vietii lui.

In timp ce la serviciu primeste sarcina unei importante campanii publicitare de a carei reusita depinde promovarea lui si renumele agentiei, intalnirile bizare cu necunoscuta zarita in trafic continua, de data aceasta la piscina la care obisnuieste sa-si duca fetita.

Stefan incepe sa isi neglijeze munca, implicit noua campanie ce urmeaza sa fie lansata. Printr-un complex de intamplari, o alta imagine decat cea aleasa de el impanzeste bilboard-urile din oras: imaginea a doi ochi seducatori, fascinanti, aducand izbitor cu cei ai Necunoscutei din trafic. Prins in capcana, Stefan intra intr-o adevarata cursa pentru a afla cine e Necunoscuta.

Incep sa apara probleme si acasa, iar sirul evenimentelor neobisnuite continua. Stefan pierde cu totul contactul cu realitatea si ajunge sa „locuiasca” in propria masina, in fata unuia din panourile uriase. Va descoperi oare vreodata cine este cea care i-a bulversat viata? Isi va mai reveni dupa aceasta perioada zbuciumata?

Vezi secvente din film in galeria foto!

  • DRAGOS BUCUR a mai jucat in: „Hartia va fi albastra” (2006), „Moartea domnului Lazarescu” (2005), „Baieti buni” (serial TV, 2005), „Furia” (2002), „Marfa si banii” (2001).
  • VICTOR REBENGIUC a mai jucat in: „Morometii” (1988), „Cel mai iubit dintre pamanteni” (1993), „Balanta” (1992), „Niki Ardelean, colonel in rezerva” (2003).

Comments

comments

Lasă un răspuns