Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Carte > Edo Bouman & Rajesh Devraj – The art of Bollywood

Edo Bouman & Rajesh Devraj – The art of Bollywood

Din al doilea deceniu al secolului XX, industria de film indian a dezvoltat un limbaj vizual unic, articulat de afise pictate manual care au devenit obiecte de colectie. Lucrarea „Arta Bollywood-ului” prezenta arta originala in adevarata ei glorie: afise rar vazute, imagini unicat de publicitate stradala si afisaj cinematografic. Albumul contine o analiza detaliata a lucrarilor artistilor-cheie, creionand o imagine de ansamblu a unui gen artistic anterior neglijat si subestimat.

DESPRE EDITOR
Paul Duncan a editat 50 de carti de film pentru editura Taschen, inclusiv „The Ingmar Bergman Archives”, si pe autorii Alfred Hitchcock si Stanley Kubrick din seria de filme Taschen.

DESPRE AUTORI
Edo Bouman, cercetator si colectionar de afise si muzica de film indian, conduce casa de discuri Bombay Connection care are sediul in Amsterdam si este specializata in coloane sonore pentru filme sud-asiatice. Rajesh Devraj este realizator de film cu resedinta in Mumbai, India. A lucrat in publicitate si televiziune, fiind autorul mai multor scenarii.

  • Editura Taschen
  • Pret 115 lei

Comments

comments

Lasă un răspuns