Esti aici
Femeia.ro > Timp liber > Muzica > Eminem lanseaza albumul "Relapse"

Eminem lanseaza albumul "Relapse"

Primele informatii legate de lansarea unui nou material Eminem au aparut in toamna lui 2008, atunci cand rapperul a facut public titlul albumului, in cadrul unui interviu la postul sau de radio, Shade 45.

In februarie 2009, a fost lansata piesa „Crack A Bottle”, cantata impreuna cu 50 Cent si Dr. Dre. Single-ul a ocupat prima pozitie in topul Billboard Hot 100. Aceasta piesa va fi inclusa si pe albumul Relapse.

Odata cu lansarea noului material, s-a anuntat si ca Eminem lucreaza deja la un al doilea album, intitulat „Relapse 2” si programat sa apara pe piata in toamna lui 2009.

Site oficial: www.eminem.com

„Multi se asteptau ca <Relapse> sa fie lansat anul trecut, inclusiv eu”, a declarat Eminem. „Apoi, eu si Dre ne-am intors in studio in septembrie, planuind sa lucram cateva zile, iar aceste zile s-au transformat in sase luni. Pur si simplu ne-am simtit creativi. Asa ca ne-am trezit cu o groaza de piese noi, produse de Dre. Lansarea albumului <Relapse 2> va permite fanilor sa asculte toate materialele inregistrate”.

  • Albumul „Relapse” va fi disponibil din 19 mai 2009.
  • Primul single va iesi pe piata pe 7 aprilie 2009.
  • Eminem a vandut peste 75 de milioane de albume.
  • Albumul anterior, „Encore”, a castigat 4 discuri de platina.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Sus